Kampioenschap Rotterdam

Dit Skills Juniors kampioenschap is inmiddels achter de rug! De gouden medailles zijn gevallen binnen het ODBS Pierre Bayle, de Vreewijkschool en Instituut Mr. Schats Zuid. Van harte gefeliciteerd! Bekijk alle uitslagen. De prijzen werden uitgereikt door de directeur van het Zuiderpark College, de heer Gre Reniers, de directeur van WorldSkills Netherlands, de heer Jos de Goey en Tanja Jadnanansing, voormalig Tweede Kamerlid en onderwijsspecialist. Er zijn veel gave foto’s gemaakt. Je vindt ze op de fotobank.

 

Het eerstvolgende Skills Juniors kampioenschap is in Rotterdam. Het vindt van 3 tot en met 5 november 2016 plaats op LMC voortgezet onderwijs het Zuiderpark College. Alle Rotterdamse basisschool leerlingen van groep 7 en 8 zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Wanneer u meedoet met Skills Juniors krijgt u het lespakket toegestuurd en kunt u er direct mee aan de slag. Het lespakket bevat opdrachten en proefjes waarmee u uw leerlingen voorbereid op deelname aan het kampioenschap en aan de slag kunt met opleidings- en beroepskeuze.

 

Hoe doet u mee?

Inschrijven voor Skills Juniors in Rotterdam is niet meer mogelijk. Houd deze website in de gaten voor informatie over de volgende editie. Skills Juniors kan in elke stad georganiseerd worden.

 

Programma

Donderdag 3 november: Voorronde*

Vrijdag 4 november: Voorronde*

Zaterdag 5 november: Finale / Ouder-en-kind-dag

* De klassen van uw school worden op één van beide voorrondedagen ingedeeld.

 

Locatie

Zuiderpark College
Montessoriweg 26
3083 AN Rotterdam